Om mig

Senast uppdaterad

Den här bloggen drivs av mig, Max, med syftet att hjälpa andra att lyckas bättre på nätet. Genom att dela med mig av mina erfarenheter, misslyckanden och lärdomar så hoppas jag att vi kan lyckas tillsammans.

Personligen finns det inget som motiverar mig mer än att få måla upp en idé i huvudet och ta den till verklighet. Det är inte själva målet som får mig att brinna, snarare resan dit.

 

Hoppa direkt till hur du tjänar pengar med Instagram.

Hur började intresset för att tjäna pengar på nätet?

Redan som 13 åring startade jag min första online-tjänst. Fram tills jag fyllde 20 år hade jag samlat på mig över 100 hemsidor och i dagsläget är det närmare det dubbla. Samtidigt som jag jobbade på Ica så levde jag gott från min extra inkomst från mina hemsidor. Det fanns ingen bättre känsla än att lösa en check från Kalifornien.

Dagen som förändrade mitt liv var när jag fick höra om en utbildning i Stockholm som lovade gröna skogar och massor av jobb inom digital marknadsföring. Att få arbeta tillsammans med personer som hade samma intresse som mig var en dröm sedan länge.

Drömmen om att flytta till storstaden och äntligen få arbeta med personer som var likasinnade blev snart till verklighet och sedan några år tillbaka bor och jobbar jag i Stockholm.

Varför bloggar jag om att tjäna pengar på nätet?

När jag bestämde mig för att bli en “Influencer” så insåg jag snabbt hur viktigt det är att ha ett nätverk, skapa relationer och bygga ett stort kontaktnät.

Ett effektivt sätt att bygga ett kontaktnät är att dela med sig av sin kunskap. Bloggen kommer vara min plattform och härifrån kommer jag att dela med mig av allt jag lär mig på min resa. Allt från vilken plattform som lämpar sig bäst för att förmedla ditt budskap till hur du kan komma i kontakt med företag som är villiga att betala pengar för att synas i ditt flöde.

Nu när du vet mer om mig kan du gå tillbaka till börja här-sidan.