Om mig

Den här bloggen startades med syftet att dokumentera min resa som egenföretagare. Tidigt började jag dela med mig av mina erfarenheter, misslyckanden och lärdomar. På så sätt hoppas jag motivera andra att rita upp en idé och ta den till verklighet.

Redan efter fyra månader som egenföretagare fanns förutsättningarna att starta en konsultbyrå, och så bildades konsultbyrån SearchIntent tillsammans med två gamla kollegor.

Hur kom jag hit?

Redan som 13 åring startade jag min första online-tjänst. Fram tills jag fyllde 20 år hade jag samlat på mig över 100 hemsidor och i dagsläget är det närmare det dubbla. Vid sidan om halvtidstjänsten på Ica så tjänade jag pengar från mina hemsidor.

Det var en magiskt känsla att gå till banken och lösa in den där första checken från Kalifornien.

Jag hade sökt ett par jobb i Stockholm hos byråer som jag då ansåg vara bra på digital marknadsföring. Ingen återkopplade.

Snabbspola några år och jag träffade David Nachmann, och jag tror vi övertalade varandra om att utbildningen Onlinemarknadsförare var rätt steg för mig. Någonstans på vägen träffade jag även Love på Jinderman.se

CV

Co-founder & SEM-konsult

Företagsnamn: SearchIntent AB
Anställningsdatum: Nov 2017–nu
Anställningsperiod: 1 år 11 månader
Ort: Stockholm, Sverige

Digital Marketing Specialist

Företagsnamn: Keybroker AB
Anställningsdatum: Feb 2017 - Nov 2017
Anställningsperiod: 10 månader 
Ort: Stockholm, Sverige

Digital Marketing Specialist

Företagsnamn: Northmill AB
Anställningsdatum: Aug 2016 - feb 2017
Anställningsperiod: 7 månader 
Ort: Stockholm, Sverige

SEM specialist

Företagsnamn: SearchMint AB
Anställningsdatum: Aug 2015 - jul 2016
Anställningsperiod: 1  år
Ort: Stockholm, Sverige

Digital Marketing Specialist

Företagsnamn: Keybroker AB
Anställningsdatum: Feb 2015 - aug 2015
Anställningsperiod: 7  år
Ort: Stockholm, Sverige

Varför bloggar jag om att tjäna pengar på nätet?

När jag bestämde mig för att bli en ”Influencer” så insåg jag snabbt hur viktigt det är att ha ett nätverk, skapa relationer och bygga ett stort kontaktnät.

Ett effektivt sätt att bygga ett kontaktnät är att dela med sig av sin kunskap. Bloggen kommer vara min plattform och härifrån kommer jag att dela med mig av allt jag lär mig på min resa. Allt från vilken plattform som lämpar sig bäst för att förmedla ditt budskap till hur du kan komma i kontakt med företag som är villiga att betala pengar för att synas i ditt flöde.

Nu när du vet mer om mig kan du gå tillbaka till börja här-sidan.