Ännu en blogg? Och du ska bli vad?

Senast uppdaterad

Nu är det inte nyår längre men jag har många saker planerade, stora planer och mycket som ska förändras. Jag är sjukt exalterad över min nya blogg även om det inte är första gången jag startar en blogg. Om jag ska vara ärlig är det nog 251a gången.

Jag ska bli en influencer.

Eftersom detta är mitt första blogginlägg så tänkte jag passa på att berätta vad ni kan förvänta er av att läsa min blogg och vad som kommer i framtiden.

Vad skriver du om?

Det absolut största syftet bloggen har är att finnas där för att kartlägga min framfart, uppgångar och nedgångar. Om du inte har läst om mig så föreslår jag att du gör det.

Jag arbetar precis som de flesta människor, på ett helt vanligt jobb. Problemet är inte jobbet i sig, det älskar jag. Däremot är det ingen passiv inkomst. En passiv inkomst betyder att du investerar i något nu och som sedan lönar sig i framtiden. Det kan vara en hemsida, blogg eller ett konto på Instagram.

Vad vill jag uppnå?

Jag har tre mål att uppnå innan året är slut.

  1. Bli en influencer
  2. Se till att jag har en passiv inkomst(även om den är liten)
  3. Frigöra tid och se till att kunna njuta mer av livet.

Varför ska du fortsätta läsa om mig?

Genom att vara helt öppen med precis allt jag gör för att nå målen, så tror jag att du som läsare får ett värde som du kan applicera på din resa till att bli bättre på Instagram, sociala medier eller bara i allmänhet.

Bloggen kommer att uppdateras regelbundet med inlägg som förhoppningsvis innehåller massor av grym information som jag upptäckt på vägen. Jag kommer att dela med mig av vad som fungerar och vad som inte fungerar, olika test och vad resultaten blev. Allt som jag gör för att bli en influencer.

Eftersom jag har en lång bakgrund av digital marknadsföring som kommer att vara till stor hjälp på min resa!

Utöver det så tänker jag dela med mig av allt jag tjänar genom att vara en influencer. Samtidigt så dokumenterar jag allt så ni också får ta del av varje steg.

Den sista saken jag har att erbjuda för att ni ska vilja hänga kvar är ett grymt antal epost-utskick. Inget jobbigt spam utan bara konkret värde. Saker som du kan göra och applicera på din Instagram, blogg eller Facebook. Nu tror jag inte så många kommer att ta emot mina mejl men jag tror finns många sätt alla kan dra nytta av det.

Det låter rätt schysst va? Berätta gärna vad du tycker!

2 svar på ”Ännu en blogg? Och du ska bli vad?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *